Strik for begyndere 1 – Strik for de allermindste

Afholdes i samarbejde med Knitwork.

Lektioner
5 gange / 20 lektioner
Tirsdag hver anden uge  10:00 – 13:00
Start 21. marts 2017

Lokation
Salonen Østerbrogade 222,
2100 København Ø

Kr. 1300,-

Er du også faldet pladask for alt det fine, strikkede baby- og børnetøj der er derude, og vil du elske at pakke dine egne børn, eller dig selv ind, i lækkert, varmt strik, men kan ikke strikke?Mangler du og din mødregruppe noget anderledes at kaste jer over?På dette kursus lærer du alle de basale teknikker der skal til for at kunne strikke trøjer, bukser, kyser eller andet beklædning. Grundelementerne vil være:

  • Slå op og luk af
  • Strik ret og vrang
  • At tage ud og ind
  • Hæfte ender
  • At læse en opskrift

Vi vil også besøge en garnforretning, lære om de forskellige garner og hvad de kan bruges til. Babyer er meget velkommen og du kommer i et fællesskab med mange andre nye strikkere og mødre.

Da det tager tid at lære kan du ikke forvente at nå og strikke et færdigt projekt, men vi sørger for at du selv kan starte på dit ønskede projekt i løbet af undervisningen.

Der vil være mulighed for at købe knitbytrinep-opskrifter under kurset.

Materialer:

Du skal tage dette med på kurset. Køb det i en garnbutik eller når du køber pladsen her hos.

  • Rundpind str. 4 mm. 40/60 cm. Wire
  • Garn til pind 4 mm ca. 22 M over 10 cm.
  • Garnnål

Forventninger:

Ingen erfaring nødvendig.
Tag en opskrift med første dag, som du ønsker at kunne ende med at strikke.

Om mig

Mit navn er Trine Påskesen og jeg er designeren bag og indehaver af firmaet Knit By TrineP, som jeg startede i 2016. Jeg designer og sælger strikkeopskrifter på børne- og voksentøj.

Jeg startede for 2 år siden med min Instagramprofil af samme navn, og er hurtigt blevet kendt på de sociale medier.

Jeg er autodidakt strikkedesigner, og udover at sælge opskrifter holder jeg også foredrag og underviser i strik. Jeg er pt. I gang med en bog der udkommer i løbet af 2017 med børnedesigns i alderen 0-6 år.

Opskrifterne fra Knit By TrineP er lavet med en forkærlighed for nordisk design, hvor der er fokus på at det skal være enkelt, elegant men matche de krav der er til dagligt brug. Jeg bevæger mig meget omkring strukturstrik, hulmønstre og snoninger, og mine opskrifter er skrevet til både begyndere og erfarne strikkere, i et sprog hvor alle kan være med.